мус полуничний або суничний
мус полуничний або суничний

Мус із суниці

    

10 Вересня, 2018

250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Суниця свіжа або заморожена - 50 г

Вода - 1/3 склянки

Лимон - 0,25 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Желатин - 3 г

Directions

1Ягоду перебрати, промити, протерти через сито.

2Цукор розвести у воді, ввести, перемішуючи, попередньо замочений желатин, потім, продовжуючи помішувати, прогріти.

3Сік суниці додати до сиропу, туди ж налити сік лимона, перемішати та процідити, поставити в прохолодне місце.

4Потім масу збити.

5Готову суміш розлити у формочки та поставити в холодне місце.

6Перед подачею формочки з мусом опустити в теплу воду на кілька секунд.

00:00