Мус із суниці десерти здорове харчування 10 Вересня, 2018 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит) Ingredients Суниця свіжа або заморожена - 50 г Вода - 1/3 склянки Лимон - 0,25 шт. Цукор - 2 ст. ложки Желатин - 3 г Directions 1Ягоду перебрати, промити, протерти через сито. 2Цукор розвести у воді, ввести, перемішуючи, попередньо замочений желатин, потім, продовжуючи помішувати, прогріти. 3Сік суниці додати до сиропу, туди ж налити сік лимона, перемішати та процідити, поставити в прохолодне місце. 4Потім масу збити. 5Готову суміш розлити у формочки та поставити в холодне місце. 6Перед подачею формочки з мусом опустити в теплу воду на кілька секунд. 00:00