халва
халва

Халва жовта

  , ,   

9 Вересня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Цукор - 450 г

Фундук - 250 г ядер

Яйця - 5 жовтків

Ванілін

Кава чорна міцна - 100 г

Масло вершкове - 250 г

Directions

1400 г цукру розігріти до розплавлення й утворення коричневого кольору.

2Додати просмажені горіхи, прогріти. Укласти масу на дошку, охолодити та подрібнити.

3Яєчні жовтки змішати із залишками цукру та додати до суміші разом із чорною кавою і ваніліном. Перемішати на водяній бані, доки маса не загусне, охолодити та змішати з вершковим маслом.

4Цю халву зазвичай використовують як начинку для тортів, тістечок, пиріжків.

00:00