Мус із шоколаду десерти 11 Вересня, 2018 16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ) Cook: 1 hr 25 mins Yields: 2 порції Ingredients Шоколад чорний - 225 г Яйця - 4 шт. Вершки 35‑38% (найжирніші) - 90 мл Цукрова пудра - 3 ст. ложки Лікер апельсиновий - 2‑3 ст. ложки Directions 1Вершки охолодити. 2На водяній бані розтопити шоколад, додавши до нього 4 ст. ложки води. 3Білки відокремити від жовтків. Жовтки збивати, доки вони не загуснуть і не набудуть лимонного кольору, потім додати їх в розтоплений шоколад. 4Охолоджені вершки збити в міцну піну. 5З'єднати шоколадну суміш зі збитими вершками та перемішати, потім влити апельсиновий лікер. 6Білки збити з цукровою пудрою. 7Ввести збиті білки в шоколадну суміш і ложкою викласти в десертні склянки або креманки. 8До подачі на стіл тримати в холодильнику в закритому вигляді. 00:00