Мус із шоколаду
Мус із шоколаду

Мус із шоколаду

  

11 Вересня, 2018

16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 1 hr 25 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Шоколад чорний - 225 г

Яйця - 4 шт.

Вершки 35‑38% (найжирніші) - 90 мл

Цукрова пудра - 3 ст. ложки

Лікер апельсиновий - 2‑3 ст. ложки

Directions

1Вершки охолодити.

2На водяній бані розтопити шоколад, додавши до нього 4 ст. ложки води.

3Білки відокремити від жовтків. Жовтки збивати, доки вони не загуснуть і не набудуть лимонного кольору, потім додати їх в розтоплений шоколад.

4Охолоджені вершки збити в міцну піну.

5З'єднати шоколадну суміш зі збитими вершками та перемішати, потім влити апельсиновий лікер.

6Білки збити з цукровою пудрою.

7Ввести збиті білки в шоколадну суміш і ложкою викласти в десертні склянки або креманки.

8До подачі на стіл тримати в холодильнику в закритому вигляді.

00:00