м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

М’ясо з тушкованою капустою

    

18 Жовтня, 2016

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

М'ясо - 800 г

Капуста квашена - 500 г

Гриби сушені - 50 г

Чорнослив - 50 г

Вино червоне - 50 мл

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сіль

Directions

1Капусту, цибулю дрібно нарізати, гриби замочити. М'ясо нарізати дрібними кубиками, чорнослив - тонкими смужками.

2В один горщик покласти квашену капусту, а в другій - капусту і гриби. Обидва горщика поставити на нижню решітку аерогрилю.

3На верхню решітку поставити сковороду з м'ясом і цибулею.

4Готувати 15 хвилин при максимальній температурі.

5Поєднати в одній каструлі м'ясо, капусту, додати чорнослив, сіль, залити червоним вином і готувати 30 хвилин.

00:00