Налисники з гречаною кашею каші та круп'яні страви, млинці, оладки, сирники, страви з грибів українська кухня 29 Вересня, 2017 Ольга Франко. Практична кухня Ingredients Налисники - 6 шт. Гречана каша - 250 г Масло - 2 ст. ложки Гриби сушені варені - 50 г Цибуля - 1 шт. Directions 1Підсмажити 6 тонких великих налисників. 2Зварити гречану кашу з 1 ст. ложкою масла. 3Порізати сушені варені гриби, підсмажити їх з 1 ст. ложкою масла і цибулиною, перемішати з кашею, доливши грибного відвару. 4Цією масою начинити налисники. Викласти їх у риночку один на другий, зверху накрити неначиненим налисником, полити маслом і підсмажити. 00:00