Настоянка яблучно-горобинова

  

29 Вересня, 2016

1001 совет и секрет, 2016 - спецвыпуск №235 Искусство виноделия

Ingredients

Яблука - 1 кг

Горобина - 450 г

Горілка

Цукор

Directions

1Яблука промити, вирізати серцевину, нарізати часточками.

2Ягоди горобини відокремити від гілочок, добре промити і дати обсохнути.

3У чисту скляну пляшку укласти шарами: часточки яблук, на них - шар ягід горобини і т.д. Кожен шар пересипати цукром.

4Залити горілкою, об вона покрила всю масу. Бутиль обв'язати складеної в кілька шарів чистою марлею і на 3 місяці відправити настоюватися тепле місце (18-20°С).

5Після закінчення цього часу настоянку обережно процідити, розлити по пляшках і закупорити.

00:00