Огірки з оселедцем, помідором і сиром закуски швидко 7 Січня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Prep: 2 hrs 10 mins Cook: 15 mins Yields: 2 порції Ingredients Огірки - 2 невеликих Помідори - 1 великий м'ясистий Перець болгарський солодкий червоний - 1/2 шт. Оселедець - 70-100 г солоного філе Сир м'який (фета) - 100 г Майонез - 100 г Масло вершкове - 50 г Гірчиця пастоподібна - 1 ст. ложка Часник - 2 зубчики Кріп - невеликий пучок Directions 1Розрізати огірки уздовж навпіл, вийняти ложкою м'якоть і порубати її. 2Видалити у солодкого болгарського перця плодоніжки та насіння. Вирізати у помідора плодоніжку. Нарізати овочі дрібними кубиками. 3Дрібно посікти кріп і очищений часник. Нарізати оселедець дрібними кубиками. 4З'єднати м'якоть огірка, солодкий болгарський перець, помідор, оселедець, рубаний кріп і часник. Додати натертий на дрібній тертці сир, майонез, гірчицю та розм'якшене вершкове масло, перемішати. 5Помістити суміш в холодильник на 2 години, потім начинити нею половинки огірків. 00:00