222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Печериці - 1 кг
Борошно - 1-1,5 склянки
Зелений горошок - 1 банка
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль
Перець
Directions
СОУС:
1У каструлю покласти зелений горошок разом із рідиною, 1 ст. ложку борошна, цукор і довести до кипіння, постійно помішуючи. Готувати до загустіння маси на маленькому вогні.
ОЛАДКИ:
1Гриби очистити, вимити, відварити та дуже дрібно нарізати (можна перекрутити в м'ясорубці).
2Змішати воду і борошно, вимішати тісто рідкої консистенції. Змішати тісто з грибною масою, посолити, поперчити.
3Тісто викладати ложкою в розігріту олію, обсмажувати з двох боків.