оладки курячі
оладки курячі

Оладки з курки

  ,

3 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Курка - 500 г м'яса

Хліб білий - 60 г

Молоко - 1.5 склянки

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1Після кулінарної обробки курячої тушки зрізати з неї м'якоть, пропустити через м'ясорубку разом з замоченим в молоці черствим білим хлібом, ретельно розтерти, додати яєчні жовтки, сіль, розвести молоком, перемішати, ввести збиті білки.

2Цю напіврідку масу класти ложкою на сковороду з розігрітим маслом і смажити з двох боків до рум'яного кольору.

3Подаючи на стіл, оладки полити розпущеним маслом.

00:00