Оладки кукурудзяні з сиром (творогом) і креветками

  ,

27 Лютого, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Кукурудза консервована - 200 г

Сир (творог) - 100 г

Креветки очищені - 100 г

Морква - 2 шт.

Яйця - 2 жовтки

Часник - 2 зубчики

Олія - 6 ст. ложок

Кокосова стружка - 4 ст. ложки

Крупа або борошно кукурудзяне - 2 ст. ложки

Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки

Лимон - 0,25 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Кукурудзу відокремити від заливки та приготувати з зерен пюре. Змішати його з 50 г сиру (творога) та дрібно рубаними креветками, додати терту моркву, подрібнений часник, жовтки, кокосову стружку, сіль, перець, кукурудзяну крупу або борошно.

2Кукурудзяну масу викладати порціями на розігріту сковороду, змащену олією, і випікати оладки по 3 хвилини з кожного боку.

3Залишки сиру перемішати з зеленню.

4Подавати оладки разом з сиром, оформивши лимоном і креветками.

00:00