Оселедець «Домашній»

  ,   

19 Грудня, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Оселедець заморожений - 4 шт.

Картопля - 12 шт.

Цибуля червона - 2 шт.

Перець духмяний - 6 горошин

Лавровий лист - 4 шт.

Гвоздика - 4 бутончика

Вода - 2 л

Сіль - 250 г

Зелень

Directions

1Оселедець розморозити, очистити, випатрати, промити в холодній воді.

2Приготувати міцний розсіл з води з сіллю, запашним перцем, лавровим листом і гвоздикою. Остудити до 40-50°C і залити їм підготовлену рибу. Дати охолонути та помістити в холодильник.

3Через 3 дні перевірити: якщо у хребта немає крові, оселедець готовий.

4Подавати рибу, розібравши на філе та нарізавши шматочками, з вареною картоплею та кільцями червоної цибулі, посипавши подрібненою зеленню.

00:00