Паска з родзинками та вишнею
солодка випічка Великдень, мультиварка, святкове
7 Березня, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Борошно пшеничне - 300 г
Цукор - 70 г
Родзинки - 50 г
Вишня без кісточок - 50 г
Молоко - 50 мл
Масло вершкове - 30 г
Олія - 30 мл
Дріжджі - 5 г
Яйця - 2 шт.
Ванілін - 0,5 ч. ложки
Сіль
Directions
1У теплому молоці розвести дріжджі, додати 2 ст. ложки борошна, 1,5 ч. ложки цукру, перемішати, накрити рушником і дати опарі підійти в теплі 25 хвилин.
2Яйця збити з залишками цукру.
3У глибокому посуді змішати опару, сіль, ванілін і збиті яйця. Всипати борошно та замісити тісто. Потім викласти тісто на стіл, додати олію та місити тісто плавними рухами рук.
4Повернути тісто знову в глибокий посуд, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 4 години.
5Родзинки залити окропом і дати постояти 10 хвилин.
6Коли тісто підійде, додати в нього родзинки та вишню.
7Викласти тісто в чашу мультиварки та встановити режим «Підігрів» на 10 хвилин.
8Вимкнути режим і дати тісту постояти 20 хвилин.
9Потім встановити режим «Випічка» на 1,5 години.
10Після завершення режиму кришку мультиварки відразу не відкривати, дати постояти пасці ще 5 хвилин. Потім відкрити кришку і дати пасці охолонути. Виймати паску, використовуючи ємність для варіння на пару.
11Готову паску можна прикрасити білковою або шоколадною глазур'ю та посипкою.