Паска з родзинками та цукатами

    , ,

6 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 250 г

Масло вершкове - 80 г

Родзинки - 50 г

Цукати - 50 г

Яйця - 2 шт.

Цукор - 4 ст. ложки

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Ванілін - 0,5 ч. ложки

Сіль

Шоколад білий

Directions

1Дріжджі з'єднати з борошном, додати сіль і ванілін. В окремому посуді збити яйця з цукром. Потім додати борошно та 50 г розтопленого вершкового масла. Замісити тісто, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 2 години.

2Тісто, що підійшло, змішати з цукатами та родзинками, попередньо замоченим в теплій воді.

3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти тісто та встановити режим «Підігрів» на 10 хвилин. Вимкнути режим і дати тісту постояти 15 хвилин.

4Потім встановити режим «Випічка» та готувати паску 1,5 години.

5Після завершення режиму кришку мультиварки відразу не відкривати, дати постояти пасці ще 5 хвилин. Після цього відкрити кришку і остудити. Виймати паску, використовуючи ємність для варіння на пару.

6Готову паску можна прикрасити білою глазур'ю, для чого треба розтопити білий шоколад на водяній бані.

00:00