Паска цитрусова

    , ,

5 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно - 250 г

Родзинки - 50 г

Масло вершкове - 50 г

Сік цитрусовий - 25 мл

Яйця - 2 шт.

Цукор - 3 ст. ложки

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Ванілін - 0,5 ч. ложки

Сіль

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Яйця - 1 білок

Цукор - 1 ст. ложка

Directions

1Дріжджі з'єднати з борошном, додати сіль і ванілін. В окремому посуді збити яйця з цукром. Додати цитрусовий сік і 40 г розтопленого вершкового масла, влити все в борошно. Замісити тісто, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 2 години.

2Родзинки залити окропом і залишити на 20 хвилин.

3Тісто, що підійшло, змішати з родзинками.

4Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти тісто та встановити режим «Підігрів» на 10 хвилин.

5Вимкнути режим і дати тісту постояти 20 хвилин.

6Потім встановити режим «Випічка» та готувати паску 1,5 години.

7Після завершення режиму кришку мультиварки відразу не відкривати, дати постояти пасці ще 5 хвилин. Після цього відкрити кришку та остудити. Виймати паску, використовуючи ємність для варіння на пару.

8ГЛАЗУР: Збити яєчні білки з цукром.

9Змастити готову паску глазур'ю.

00:00