Паста а-ля Карбонара
макаронні вироби, страви з м'яса мультиварка
20 Листопада, 2019
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Спагеті - 250 г
Свинина або баранина - 250 г копченої грудинки
Сир пармезан - 150 г
Вершки 30% - 250 мл
Часник - 3‑4 зубчики
Кетчуп - 2 ст. ложки або
Томатна паста - 1 ст. ложка
Базилік сушений або свіжий
Вода - 250‑500 мл
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Грудинку нарізати соломкою та обсмажувати 10 хвилин в режимі «Випічка».
2Поки м'ясо обсмажується, зубчики часнику очистити та пропустити через часниковий прес або млин. Додати часник в мультиварку до грудинки, перемішати та залишити ще на 2 хвилини.
3Додати вершки, кетчуп, сіль і спеції, знову все перемішати. Довести соус до кипіння та готувати, поки він не загусне.
4У цей час підігріти воду та натерти сир на тертці. Коли соус загусне, додати до нього тертий сир, перемішати ще раз. Одразу після цього покласти на соус спагетті, поламавши їх на шматочки довжиною 10‑20 см. Залити пасту такою кількістю гарячої води, щоб вона покривала всы шматочки спагетті. Закрити кришку мультиварки та почекати, поки спагетті стануть м'якими.
5Відкрити кришку та акуратно перемішати пасту дерев'яною лопаткою. Поставити режим «Плов» і залишити пасту до повної готовності.
6Готову пасту перед подачею перемішати в чаші. Подавати блюдо гарячим з зеленню або свіжими овочами.