Паштет печінковий (з молоком)

  

28 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Печінка - 400 г

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Молоко - 60-80 г

Масло вершкове - 80 г

Сіль

Перець

Directions

1Моркву та цибулю дрібно нарізати, обсмажити в маслі на повільному вогні, щоб цибуля стала прозорою.

2Додати дрібно нарізану печінку, швидко обсмажити, щоб вона не встигла затвердіти, посолити, поперчити.

3Масу злегка остудити, подрібнити в блендері до однорідності. Додати м'яке вершкове масло і збити. Продовжуючи збивати, поступово влити кипляче молоко.

4Готовий паштет охолодити.

00:00