Песто з кінзою

  

3 Липня, 2017

25 любимых специй

  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Кінза - 2 пучки

Мигдаль - 0,5 склянки

Пармезан тертий - 3 ст. ложки

Часник - 1 зубчик (або головка)?

Сіль - 1 ч. ложка

Лайм - 1 шт.

Сіль

Олія оливкова - 0,5 склянки

Directions

1На сухій сковороді на середньому вогні обсмажити мигдаль і перекласти його в іншу ємність.

2Дрібно нарізати кінзу. Розчавити часник і додати до зелені.

3В міксер всипати обсмажений мигдаль і подрібнити.

4До подрібненої кінзи додати свіжовичавлений сік лайма, сіль і пармезан. Ще раз все прокрутити міксером. В процесі роботи міксера додати оливкову олію, продовжувати збивати.

5Готове однорідне песто з кінзи викласти в зручний посуд.

00:00