м'ясна страва
м'ясна страва

Печеня зі свинини в фользі

    

10 Листопада, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Свинина - 1 кг (спинна частина без шкіри)

Зелень (петрушка, кріп, селера) рубана - 1 стакан

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Кмин

Гвоздика - 3 бутона

Перець

Сіль

Цукор - 1 ч. ложка

Лимонна кислота

Олія - 1 ст. ложка

Directions

1Цибулю та часник подрібнити, змішати з рубаною зеленню, подрібненою гвоздикою, перцем, сіллю, цукром і лимонною кислотою.

2Руки змочити олією, натерти свинину сумішшю спецій, загорнути у фольгу, покласти на сковороду або решітку. Запікати в духовці 2 години.

3Печеню розрізати на шматки та подавати разом зі смаженою картоплею, грибним соусом і консервованими овочами.

00:00