Печиво морквяне

    

15 Жовтня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 2-3 склянки

Морква - 4 шт.

Цукор - 1 склянка

Сметана - 1 стакан

Сода харчова - 1 ч. ложки

Ванілін або терта лимонна цедра - 1 щіпка

Кориця мелена

Directions

1Моркву натерти на середній тертці, додати сметану, прянощі, борошно, цукор.

2Соду погасити лимонним соком або оцтом, влити в суміш і замісити тісто. Охолоджувати його 1 годину.

3Деко або папір для випічки, вистелений на деко, змастити олією, столовою ложкою викладати невеликі порції тіста і випікати до золотистого кольору при 180°С.

00:00