північноафриканське печиво «Мезельмен»
північноафриканське печиво «Мезельмен»

Печиво північноафриканське «Мезельмен»

      

22 Вересня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Борошно - 500 г

Цукор - 150 г

Олія - 6‑8 ст. ложок

Вода - 8 ст. ложок

Сіль - 0,5 ч. ложки

Мед - 3 ст. ложки

Мигдаль - 1‑2 жмені

Directions

1З борошна, цукру, олії замісити тісто, додавши трохи води та солі. Дати тісту постояти.

2Розкачати тісто в пласт завтовшки 1 см. Склянкою нарізати кругле печиво.

3Спекти печиво в духовці.

4Готове печиво розкласти на папір, змастити медом і посипати подрібненим мигдалем.

00:00