Пиво імбирне шенді

  

19 Лютого, 2018

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Імбир кристалізований нарізаний - 3 ст. ложки + додатково (за бажання)

Лимони - 3 ст. ложки соку + дрібно нарізані скибочки

Пиво Лагер або пльзенське - 5 банок по 340 г

Ель імбирний - 4 склянки

Directions

1За бажання обідки восьми пивних келихів або кухлів ємністю 450 г змочити скибочкою лимона. Занурити обідок в блюдо з дрібно нарізаним кристалізованим імбиром.

2У великому глечику поєднати кристалізований імбир і лимонний сік. Використовуючи мадлер або зворотній бік ложки, розчавити імбир по стінці глечика. Повільно налити охолоджені пиво та імбирний ель по стінці глечика; обережно помішати.

3Подавати у підготовлених (з обідками) або охолоджених келихах або кухлях і прикрасити зверху з додатковими скибочками лимона.

00:00

Nutrition Facts

Calories151 калорія
Sodium20 мг
Protein1 г
Cholesterol0 г
Total Fat0 г
Total Carbohydrates24 г
Dietary Fiber1 г