Пиріг горіхово-апельсиновий пироги, солодка випічка духовка 31 Січня, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr 10 mins Yields: 8-10 порцій Ingredients Волоські горіхи - 250 г Борошно - 140 г Розпушувач - 1 ст. ложка Яйця - 4 шт. Цукор - 200 г Апельсиновий сік - 120 мл Апельсин - 1 шт. (цедра) Олія оливкова - 120 мл Directions 1Натерти цедру апельсина на дрібній тертці, намагаючись не зачіпати білу частину. Розтерти цедру з цукром. 2Подрібнити волоські горіхи в дрібну крихту за допомогою блендера. Змішати з борошном і розпушувачем. 3Збивати яйця 2‑3 хвилини. Потім, продовжуючи збивати, ввести невеликими порціями цукор, щоб вийшла міцна, майже біла маса. 4Поступово додати яєчну суміш до горіхово-борошняної, перемішати. Влити апельсиновий сік і оливкову олію, знову перемішати. 5Змастити форму маслом або застелити пергаментом. Викласти тісто. Випікати в розігрітій до 180°С духовці близько 50 хвилин. 6Остудити на решітці. 00:00