Пиріг морквяний з ананасами овочеві страви, пироги, солодка випічка духовка 13 Жовтня, 2016 Из капусты и морковки (Семь поварят) Cook: 1 hr 30 mins Yields: 8 порцій Ingredients Борошно пшеничне - 200 г Морква терта - 1/2 склянки Ананас консервований - 130 г Цукор - 165 г Яйця - 3 шт. Йогурт натуральний - 180 г Олія - 125 г Мигдаль мелений - 2 ст. ложки Кокосова стружка - 2 ст. ложки Кориця мелена - 1 ч. ложка Розпушувач для тіста - 1/2 ст. ложки Цукрова пудра Directions 1Борошно змішати з розпушувачем, цукром, корицею, мигдалем, дрібно нарізаним ананасом і кокосовою стружкою. Додати решту складових, перемішати. 2Приготоване тісто викласти в змащену олією форму і випікати 1 годину при 200°С. 3Випечений пиріг залишити у формі на 10 хвилин, потім вийняти і остудити. 4Перед подачею посипати пиріг цукровою пудрою. 00:00