Пиріг морквяний з ананасами

  , ,   

13 Жовтня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 200 г

Морква терта - 1/2 склянки

Ананас консервований - 130 г

Цукор - 165 г

Яйця - 3 шт.

Йогурт натуральний - 180 г

Олія - 125 г

Мигдаль мелений - 2 ст. ложки

Кокосова стружка - 2 ст. ложки

Кориця мелена - 1 ч. ложка

Розпушувач для тіста - 1/2 ст. ложки

Цукрова пудра

Directions

1Борошно змішати з розпушувачем, цукром, корицею, мигдалем, дрібно нарізаним ананасом і кокосовою стружкою. Додати решту складових, перемішати.

2Приготоване тісто викласти в змащену олією форму і випікати 1 годину при 200°С.

3Випечений пиріг залишити у формі на 10 хвилин, потім вийняти і остудити.

4Перед подачею посипати пиріг цукровою пудрою.

00:00