Пиріг рибний з копченою горбушею
пироги, страви з риби мультиварка
20 Лютого, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 900 г
Дріжджі свіжі - 50 г
Молоко - 200 мл
Яйця - 1 шт.
Масло вершкове - 5 ст. ложок
Цукор - 2 ч. ложки
Сіль - 0,5 ч. ложки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Горбуша гарячого копчення - 200 г філе
Сметана - 2-4 ст. ложки
Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки
Яйця - 4 шт.
Кріп - 1 пучок
Цибуля зелена - 1 пучок
Directions
1Розтопити вершкове масло в чаші мультиварки, змішати з теплим молоком і дріжджами. Дати опарі постояти 10-15 хвилин.
2Потім додати цукор, сіль, борошно. Замісити м'яке тісто та залишити його в режимі «Підігрів» на 30 хвилин.
3Зварити яйця, очистити та дрібно нарізати. Кріп і зелену цибулю дрібно порубати, горбушу нарізати на дрібні шматочки.
4Тісто, що підійшло обім'яти, розкачати на дошці, присипаній борошном. Потім викласти в змащену маслом чашу мультиварки.
5Викласти на тісто шарами яйця, зелену цибулю, рибу. Поперчити, посипати кропом і залити начинку сметаною. Дати постояти 5 хвилин в режимі «Підігрів».
6Потім защипнути бортики, формуючи пиріг. Дати ще постояти в режимі «Підігрів».
7Змастити зверху збитим яйцем і виставити режим «Випічка» на 60 хвилин.
8Готовий пиріг перекласти в блюдо та подавати гарячим.