Пиріг рибний з копченою горбушею

  ,   

20 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 900 г

Дріжджі свіжі - 50 г

Молоко - 200 мл

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 5 ст. ложок

Цукор - 2 ч. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Горбуша гарячого копчення - 200 г філе

Сметана - 2-4 ст. ложки

Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки

Яйця - 4 шт.

Кріп - 1 пучок

Цибуля зелена - 1 пучок

Directions

1Розтопити вершкове масло в чаші мультиварки, змішати з теплим молоком і дріжджами. Дати опарі постояти 10-15 хвилин.

2Потім додати цукор, сіль, борошно. Замісити м'яке тісто та залишити його в режимі «Підігрів» на 30 хвилин.

3Зварити яйця, очистити та дрібно нарізати. Кріп і зелену цибулю дрібно порубати, горбушу нарізати на дрібні шматочки.

4Тісто, що підійшло обім'яти, розкачати на дошці, присипаній борошном. Потім викласти в змащену маслом чашу мультиварки.

5Викласти на тісто шарами яйця, зелену цибулю, рибу. Поперчити, посипати кропом і залити начинку сметаною. Дати постояти 5 хвилин в режимі «Підігрів».

6Потім защипнути бортики, формуючи пиріг. Дати ще постояти в режимі «Підігрів».

7Змастити зверху збитим яйцем і виставити режим «Випічка» на 60 хвилин.

8Готовий пиріг перекласти в блюдо та подавати гарячим.

00:00