Пиріг із білим виноградом
Пиріг із білим виноградом

Пиріг із виноградом

    

15 Вересня, 2018

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Борошно - 200 г

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 2 ст. ложки

Вода - 0,5 склянки

Сода харчова - 1 ч. ложка

Оцет 3% - 0,5 ч. ложки

Сіль - 1 щіпка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Виноград білий - 750 г

Цукрова пудра - 2‑3 склянки

Цукор - 2 ст. ложки

Directions

1Борошно просіяти горбком, додати охолоджене та нарізане дрібними шматочками масло і дрібно нарубати. Зробити в борошні поглиблення, покласти в нього соду, погашену оцтом, сіль, цукор, влити поступово невеликими порціями воду та замісити помірно круте тісто. Скачати його в кулю та дати постояти 30 хвилин.

2Потім, не дуже придавлюючи, розкачати тісто в пласт і викласти на змащене жиром деко або у форму, щоб воно покривало не тільки дно, але й стінки. Посипати цукром.

3Виноград очистити від кісточок, покласти на тісто, посипати цукровою пудрою, защипнути краї та випікати в помірно гарячій духовці 30 хвилин.

00:00