чорничний пиріг
чорничний пиріг

Пиріг із лохиною

      

14 Вересня, 2018

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Масло вершкове або маргарин - 150 г

Вершки - 50 г

Цукор - 50 г

Яйця - 1 шт.

Борошно - 0,5 склянки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Лохина - 1 склянка

Цукор - 1 ст. ложка

Directions

1Збити масло, додати трохи цукру, потім яйце, постійно помішуючи. Поступово додати вершки та борошно. Повільно перемішати, щоб тісто вийшло не дуже щільним. Поставити в холодильник на 7‑10 хвилин.

2Тісто розкачати та покласти на деко.

3Змішати лохину з цукром, викласти на тісто й загорнути краї.

4Випікати в духовці, розігрітій до 200°С, 30‑40 хвилин

00:00