Плов з куркою та свининою

  ,

3 Лютого, 2017

Блюда из риса (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курка - 600 г

Свинина - 200 г м'якоті

Рис - 200 г

Бульйон курячий або м'ясний - 2 склянки

Перець червоний маринований або лечо - 160 г

Горошок зелений консервований - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 80 г

Томатне пюре - 70 г

Сіль

Зелень

Directions

1Рис обсмажити на олії. Свинину нарізати дрібними кубиками й обсмажити з томатом. Курку розрубати (по 3 шматки на порцію) та обсмажити, додавши дрібно нашатковану цибулю.

2У жаровню покласти обсмажений рис, свинину та курку з цибулею, влити бульйон, посолити та тушкувати на слабкому вогні.

3За 10 хвилин до готовності додати зелений горошок і маринований перець або лечо.

4При подачі посипати плов рубаною зеленню.

00:00