Плов із тофу гарніри, каші та круп'яні страви здорове харчування 16 Червня, 2018 195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит) Ingredients Рис (краще довгозерний) - 1 склянка Тофу - 250 г Олія - 2 ст. ложки Цибуля - 1 шт. середня Бульйон овочевий - 2,5 склянки Родзинки - 0,5 склянки Імбир жовтий - 0,5 ч. ложки Коріандр - 0,5 ч. ложки Соус каррі сухий - 0,5 ч. ложки Мигдаль підсмажений - 0,5 склянки Зелень петрушки Сіль - 0,5 ч. ложки Directions 1На олії обсмажити нарізану цибулю, додати рис і готувати ще 2 хвилини. 2Долити гарячий бульйон, покласти родзинки, імбир, коріандр, сухий соус каррі, сіль. Все перемішати, накрити кришкою і готувати на повільному вогні 10‑12 хвилин, доки рідина не вбереться. 3Зняти рис з вогню та вмішати в масу нарізаний кубиками тофу. Накрити кришкою і залишити на 10 хвилин. 4Потім додати підсмажені половинки мигдалю. 5Подавати, посипавши зеленню петрушки.Дієта для зміцнення хребта 00:00