Пудинг рисовий

    

2 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Рис - 2 ст. ложки

Вода - 1 склянка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Directions

1Рис промити в холодній воді, залити склянкою окропу та покласти цукор. Накрити кришкою і варити на повільному вогні 1,5 години.

2Зняти з вогню, трохи остудити та з'єднати з жовтком і збитим білком.

3Викласти в формочку, змащену маслом, і поставити на водяну баню в несильно нагріту духовку на 1 годину.

Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00