манний або сирний (творожний) пудинг з яблуками
манний або сирний (творожний) пудинг з яблуками

Пудинг сирно-яблучний (творожний)

    , ,

5 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир (творог) - 80 г

Яблука - 100 г

Цукор - 1 ст. ложка

Масло - 2 ч. ложки

Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Directions

1Сир (творог) протерти через сито, яблука очистити та натерти на тертці.

2З'єднати сир з яблуками, розмішати, додати цукор, розтертий з вершковим маслом і жовтком. Все добре змішати до однорідності, обережно додати міцно збитий білок, перемішати.

3Викласти масу в невелику формочку або кухоль, добре змащені маслом і присипані борошном, накрити промасленим кружальцем паперу. Варити на водяній бані в духовці або на плиті. Готовий пудинг має відставати від країв форми.

Дієта при уратних каменях

00:00