пудінг
пудінг

Пудинг із сиру та хлібу

  ,     

10 Вересня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Сир голландський - 200 г

Хліб - 8 скибочок

Яйця - 3 шт.

Молоко - 0,5 л

Масло вершкове - 50 г

Сіль

Directions

1Звільнити хліб від скоринок, розділити скибочки на дві частини.

2Половину хлібних скибочок викласти у рясно змащену маслом форму, посипати тертим сиром, накрити рештою скибочок і знову посипати сиром. Полити яйцями, збитими з молоком і сіллю, зверху покласти пластівці вершкового масла. Закрити кришкою та поставити у холодильник на 10 годин.

3Потім вийняти і запікати в духовці з помірною температурою 30‑40 хвилин.

00:00