Пунш ананасово-імбирний

  ,

20 Лютого, 2018

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Cook: 2 hrs 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Вода - 1 склянка

Імбир свіжий неочищений тонко нарізаний - 2/3 склянки / ~ 110-115 г

Цукор - 0,5 склянки

Сік ананасний несолодкий - 2,5 склянки

Сік лимонний - 3 ст. ложки

Сік лайму - 3 ст. ложки

Ром, горілка або горілка з ананасовим смаком (необов'язково) - 0,5-1 склянка

Вода газована охолоджена - 1 л

Ананаси та/або лайм (необов'язково)

Directions

1ІМБИРНИЙ СИРОП: У невеликій каструлі довести до кипіння воду, імбир і цукор, перемішуючи, щоб цукор розчинвся; зменшити вогонь. Кип'ятити на повільному вогні без кришки 10 хвилин; охолодити. Влити суміш в чашу через дрібне сито; імбир викинути. Накрити кришкою і охолоджувати принаймні 2 години.

2У великому глечику поєднати імбирний сироп, охолоджені фруктові соки, і, зао бажання, ром. Повільно налити газовану воду по стінці глечика; обережно перемішати. Додати кубики льоду та, за бажання, ананасові дольки та / або скибочки лайма.

3Подавати негайно.

приготування: 20 хвилин
охолоджування: 2 години

00:00

Nutrition Facts

Serving Size225 г
Calories102 калорії
Sodium30 мг
Protein1 г
Cholesterol0 г
Total Fat0 г
Total Carbohydrates26 г
Dietary Fiber1 г