Пікша тушкована

    

31 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 50 mins

Ingredients

Пікша - 1 тушка

Картопля - 4 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Вершки - 200 мл

Олія - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу вимити та почистити, нарізати порційними шматочками, натерти їх сіллю та чорним меленим перцем, обваляти в борошні.

2Налити в варильну ємність олію та покласти шматки риби. Включити режим «Випічка» й обсмажувати шматочки з кожного боку по 10 хвилин.

3Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати тонкою соломкою, а картоплю тонкими кружальцями.

4Покласти овочі шарами на рибу та залити вершками. Включити режим «Тушкування» на 30 хвилин.

00:00