Равлики у часниковому соусі страви з морепродуктів духовка 19 Вересня, 2018 100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!) Ingredients Равлики сирі очищені - 100 г Масло вершкове - 100 г Часник - 3 зубчики Лимони - 1 шт. Петрушка - 20 г зелені Жир кулінарний Перець чорний мелений Сіль Directions 1Равлики обсмажити в кулінарному жирі, посолити за смаком. 2ЧАСНИКОВЕ МАСЛО: Часник дрібно порубати. Зелень петрушки вимити, обсушити, дрібно нарізати. Масло розм'якшити. Змішати масло, часник і зелень, додати сік лимона, посолити та поперчити за смаком, ретельно перемішати. 3Масло розкласти по формах, зверху помістити по равлику. 4Запікати у попередньо розігрітій духовці 3‑5 хвилин. 5Готову страву подавати гарячою. 00:00