Равлики
Равлики

Равлики у часниковому соусі

    

19 Вересня, 2018

100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!)

Ingredients

Равлики сирі очищені - 100 г

Масло вершкове - 100 г

Часник - 3 зубчики

Лимони - 1 шт.

Петрушка - 20 г зелені

Жир кулінарний

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Равлики обсмажити в кулінарному жирі, посолити за смаком.

2ЧАСНИКОВЕ МАСЛО: Часник дрібно порубати. Зелень петрушки вимити, обсушити, дрібно нарізати. Масло розм'якшити. Змішати масло, часник і зелень, додати сік лимона, посолити та поперчити за смаком, ретельно перемішати.

3Масло розкласти по формах, зверху помістити по равлику.

4Запікати у попередньо розігрітій духовці 3‑5 хвилин.

5Готову страву подавати гарячою.

00:00