Равіолі – Les raviolis
пельмені, вареники, галушки, страви з птиці французька кухня
4 Травня, 2019
107 диковинных рецептов от Поля Пуаре
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно - 150 г
Сіль - 5 г
Яйця - 1 шт. + 1 жовток
Вода - 100 мл
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Фарш із птиці
Пармезан
Шпинат (за бажання)
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Замісити тісто з просіяного борошна, солі, яйця та жовтків і води та залишити доходити 1 годину в прохолодному місці.
2Фарш із птиці добре заправити, додавши в нього трохи пармезану та, за бажання, трохи нарізаного бланшованого шпинату.
3Кожну половину тіста розкачати як можна тонше, до 1,5 мм, і викласти порції фаршу завбільшки з волоський горіх. Розташувати ці невеликі шматки на відстані 5 см один від одного по горизонталі та по вертикалі. Трохи змочити пензликом інтервали між порціями та накрити другою половиною розкачаного тіста. Притиснути пальцями, зклеїти навколо кожної порції верхній і нижній шари тіста, після чого відокремити кожну з равіолі за допомогою коліщатка для різання тіста, утворюючи при цьому квадратики завбільшки приблизно 4 см. Покласти равіолі на дошку, посипану борошном.
4Опустити равіолі в киплячу воду на 4 хвилини.
5Зняти каструлю з вогню і дати равіолі дійти 6‑7 хвилин при закритій кришці.
Ернест Верд'є, ресторан «Мезон Доре»