Равіолі
Равіолі

Равіолі – Les raviolis

  ,   

4 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 150 г

Сіль - 5 г

Яйця - 1 шт. + 1 жовток

Вода - 100 мл

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Фарш із птиці

Пармезан

Шпинат (за бажання)

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Замісити тісто з просіяного борошна, солі, яйця та жовтків і води та залишити доходити 1 годину в прохолодному місці.

2Фарш із птиці добре заправити, додавши в нього трохи пармезану та, за бажання, трохи нарізаного бланшованого шпинату.

3Кожну половину тіста розкачати як можна тонше, до 1,5 мм, і викласти порції фаршу завбільшки з волоський горіх. Розташувати ці невеликі шматки на відстані 5 см один від одного по горизонталі та по вертикалі. Трохи змочити пензликом інтервали між порціями та накрити другою половиною розкачаного тіста. Притиснути пальцями, зклеїти навколо кожної порції верхній і нижній шари тіста, після чого відокремити кожну з равіолі за допомогою коліщатка для різання тіста, утворюючи при цьому квадратики завбільшки приблизно 4 см. Покласти равіолі на дошку, посипану борошном.

4Опустити равіолі в киплячу воду на 4 хвилини.

5Зняти каструлю з вогню і дати равіолі дійти 6‑7 хвилин при закритій кришці.

Ернест Верд'є, ресторан «Мезон Доре»

00:00