Рагу грибне з картоплею та горохом овочеві страви, страви з грибів здорове харчування, пісне 7 Червня, 2018 222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит) Ingredients Гриби свіжі - 500 г Цибуля - 1 шт. Картопля - 1 кг Горох - 1,5 склянки Олія - 3 ст. ложки Вода Сіль Кріп Зелень петрушки Directions 1Цибулю очистити і нарізати. Очищені та промиті гриби нарізати шматочками і тушкувати в олії разом із шаткованою цибулею. 2Картоплю очистити, нарізати невеликими шматочками, додати до грибів, влити трохи води, посолити і тушкувати 10‑15 хвилин під закритою кришкою. 3Потім додати молодий горох (заморожений або консервований) і тушкувати до повної готовності овочів. 4При подачі на стіл посипати подрібненою зеленню. 00:00