Риба в сметані

    

26 Вересня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Cook: 50 mins

Ingredients

Риба - 1,5 кг

Борошно - 1 ст. ложка

Сметана - 1 стакан

Печериці - 300 г

Масло вершкове - 100 г

Жир для смаження

Сіль

Directions

1Рибу почистити, розрізати на порції, посолити, обваляти в борошні і обсмажити в гарячому жирі з обох боків до утворення золотистої скоринки.

2Викласти на деко, на кожен шматок риби покласти шматочок вершкового масла і поставити в духовку на 35 хвилин.

3Печериці вимити, нарізати, посолити і підсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.

4Рибу залити сметаною і, збільшивши вогонь, потримати 2-3 хвилини.

5Печериці викласти на деко і рівномірно розподілити по всій поверхні.

6Подавати з відвареною картоплею і салатом з червонокачанної капусти.

00:00