Риба, запечена у формі

    ,

24 Березня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба - 800 г

Сметана - 2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло вершкове - 30 г

Бульйон – 1,5 склянки

Яйця - 3 шт.

Каперси - 1 ст. ложка

Спеції

Directions

1Рибу відварити, м'якоть без кісток дрібно порубати, додати сметану, розтоплене масло, натерту на тертці цибулю, перець, сіль, бульйон, що залишився після відварювання риби, злегка збиті яйця і каперси.

2Всю цю масу скласти в приготовану форму та запекти в духовці.

00:00