Риба по-французьки страви з грибів, страви з риби французька кухня духовка 4 Квітня, 2017 Блюда страсти (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 8 порцій Ingredients Риба - 500 г філе Гриби - 500 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Сметана - 1 склянка Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Лимон - 2 ч. ложки соку Олія - 2 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Філе риби нарізати порційними шматками, посолити, поперчити, скропити лимонним соком і укласти у форму для запікання, змащену олією. 2Гриби та цибулю нарізати, обсмажити на олії. 3Сметану змішати з борошном, посолити, поперчити, змішати з грибами. 4Грибну масу викласти на рибу, запікати в духовці 20 хвилин при 200°С. 5При подачі посипати рибу рубаною зеленню, на гарнір - свіжі овочі. 00:00