Риба по-французьки

  ,     

4 Квітня, 2017

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Риба - 500 г філе

Гриби - 500 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сметана - 1 склянка

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Лимон - 2 ч. ложки соку

Олія - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Філе риби нарізати порційними шматками, посолити, поперчити, скропити лимонним соком і укласти у форму для запікання, змащену олією.

2Гриби та цибулю нарізати, обсмажити на олії.

3Сметану змішати з борошном, посолити, поперчити, змішати з грибами.

4Грибну масу викласти на рибу, запікати в духовці 20 хвилин при 200°С.

5При подачі посипати рибу рубаною зеленню, на гарнір - свіжі овочі.

00:00