Рис з овочами та бобовими каші та круп'яні страви, овочеві страви мультиварка 24 Квітня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 10 mins Cook: 35 mins Ingredients Рис - 360 г Зелений горошок - 100 г Квасоля стручкова - 100 г Брокколі - 100 г Часник - 2 зубчики Цибуля - 1 шт. Олія - 2 ст. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку Вода Перець чорний мелений Сіль Directions 1Промити та відварити в підсоленій воді рис. 2Овочі вимити й очистити. Нарізати цибулю маленькими кубиками, часник подрібнити, а брокколі та стручкову квасолю нарізати шматочками. 3Налити в мультиварку олію, покласти цибулю та включити режим «Випічка» на 10 хвилин. 4Додати решту овочів, за винятком часнику, поперчити та посолити, перемішати їх. Включити той самий режим на 10 хвилин. 5Покласти в напівготові овочі рис, додати часник, перемішати та включити режим «Тушкування» на 10-15 хвилин. 00:00