Розсольник
Розсольник

Розсольник (з томатом)

    

29 Серпня, 2018

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

М'ясо - 500 г

Перловка - 0,5 мультисклянки

Огірковий розсіл - 0,5 мультисклянки

Огірки солоні - 2 шт. великих

Картопля - 1 шт. велика

Морква - 1 шт. велика

Цибуля - 1 середня цибулина

Томатна паста - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Вода - 3,5‑4 л

Перець

Приправи

Сіль

Directions

1Дрібно нарізану цибулю та терту моркву обсмажувати 10 хвилин на олії на режимі «Випічка».

2Додати в каструлю порізані соломкою солоні огірки та смажити ще 10 хвилин.

3Туди ж відправити нарізане невеликими шматочками м'ясо, замочену з вечора перловку та картоплю. Залити водою. Додати сіль, перець, огірковий розсіл, томатну пасту та приправи. Готувати на режимі «Тушкування» 2 години.

00:00