Рулет морквяний з яблуками овочеві страви, солодка випічка духовка 11 Жовтня, 2016 Из капусты и морковки (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 6 порцій Ingredients Морква - 1.2 кг Яблука - 360 г Борошно пшеничне - 6 ст. ложок Крупа манна - 90 г Яйця - 3 шт. Сметана - 180 г Масло вершкове - 30 г Цукор - 6 ст. ложок Directions 1Моркву нашаткувати і припустити до готовності. 2Очищені яблука нарізати, з'єднати з морквою, додати манну крупу, перемішати і припускати 10-15 хвилин. 3Злегка охолоджену морквяно-яблучну масу з'єднати з яйцями. 4CОУС: Борошно підсушити, охолодити, змішати з гарячою сметаною і цукром, довести суміш до кипіння. 5З морквяної маси сформувати батон, укласти його на змащене маслом деко, полити приготованим соусом і запікати при 200°С до золотистого кольору. 6При подачі нарізати рулет скибочками. 00:00