Рулет із квасолі

  ,

1 Квітня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Квасоля червона - 900 г

Горіхи волоські - 100 г

Кінза - 1 пучок

Яйця - 4 шт.

Масло вершкове - 100 г

Насіння кунжуту очищене - 20 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вершкове масло на 30 хвилин помістити в морозильну камеру.

2Яйця зварити круто, очистити.

3Квасолю варити на середньому вогні 1-1,5 години. Злити відвар.

4Змішати квасолю з горіхами та кінзою, подрібнити в кухонному комбайні, посолити, поперчити та розвести залишками відвару до консистенції дуже густого паштету.

5Піднос або деко застелити харчовою плівкою. На плівку викласти шар квасолевої маси товщиною не більше 2 см, розрівняти. Охолодити в холодильнику.

6Остиглий пласт квасолі посипати тертим вершковим маслом і рубаними яйцями. Акуратно піднімаючи край плівки, згорнути рулет (не забуваючи при цьому поступово видаляти плівку).

7Готовий рулет обваляти в кунжутному насінні, загорнути в пергамент і витримати в холодильнику.

8Подавати рулет з соєвим соусом.

00:00