Сазан в сметані страви з риби вірменська кухня духовка 31 Січня, 2017 Армянская кухня (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients Сазан - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 2-3 шт. Сметана - 250 г Сир твердий - 100 г Олія - 2 ст. ложки Перець червоний мелений - 1 ч. ложка Сіль Directions 1Рибу очистити, посолити з обох боків і зробити надрізи через кожні З см. 2Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити на олії, посолити, поперчити. 3У кожен надріз на рибі покласти трохи цибулі, а залишки цибулі покласти на дно каструлі або глибокого дека. Зверху укласти рибу. 4Запікати рибу до готовності. Полити сметаною, змішаною з перцем і тертим сиром. Поставити в духовку ще на 10-15 хвилин, щоб сир зарум'янився. 5Подавати рибу з відварною або смаженою картоплею. 00:00