Салат з консервованою горбушею

  

2 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Горбуша консервована - 250 г

Печериці свіжі - 200-250 г

Рис відварний - 200 г

Морква - 1-2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Яйця - 3 шт.

Сир - 100 г

Майонез

Олія

Directions

1Свіжі печериці та цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії.

2Моркву натерти на тертці й обсмажити окремо.

3Відварені яйця дрібно порубати. Сир натерти на тертці. Консервовану горбушу розім'яти виделкою.

4Підготовлені продукти покласти в салатник шарами, змащуючи кожен шар майонезом: 1-й шар - консервована горбуша, 2-й - відварений рис, 3-й - смажена морква, 4-й - печериці з цибулею, 5-й - яйця, 6 й шар - сир.

00:00