1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Горбуша консервована - 250 г
Печериці свіжі - 200-250 г
Рис відварний - 200 г
Морква - 1-2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Яйця - 3 шт.
Сир - 100 г
Майонез
Олія
Directions
1Свіжі печериці та цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії.
2Моркву натерти на тертці й обсмажити окремо.
3Відварені яйця дрібно порубати. Сир натерти на тертці. Консервовану горбушу розім'яти виделкою.
4Підготовлені продукти покласти в салатник шарами, змащуючи кожен шар майонезом: 1-й шар - консервована горбуша, 2-й - відварений рис, 3-й - смажена морква, 4-й - печериці з цибулею, 5-й - яйця, 6 й шар - сир.