Салат з копченою салакою та яблуками салати російська кухня 23 Листопада, 2016 365 рецептов вкусной русской кухни Ingredients Cалака копчена - 400 г Молоко - 1,5 склянки Картопля - 2 шт. Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Яблука зелені - 2 шт. Оцет 6% - 1 ч. ложка Олія рослинна - 6 ст. ложок Сіль Directions 1Салаку вимочувати в молоці 3 години, злити рідину, нарізати рибу скибочками. 2Моркву і картоплю відварити, очистити, нарізати кружальцями. 3Лук очистити, порізати, смажити 5 хвилин в 3 ст. ложках олії. 4Яблука очистити, нарізати кубиками. 5Змішати рибу, цибулю, моркву, картоплю і яблука, посолити, заправити сумішшю з залишків олії та оцту. 00:00