Салат «Коулслоу» зі смаком сендвічу з беконом, латуком і томатами салати для пікніка 11 Серпня, 2017 100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens) Cook: 20 mins Yields: 6 порцій Ingredients Капуста шаткована з морквою упакована (суміш коулслоу) - 5 склянок Бекон - 5 скибочок Майонез - 3 ст. ложки Соус для барбекю - 1 ст. ложка Оцет яблучний - 1 ст. ложка Мед - 1 ч. ложка Насіння селери - 0,5 ч. ложки Сіль - 0,25 ч. ложки Помідори черрі - 1 склянка Directions 1У великій сковороді підсмажити бекон на середньому вогні до хрусткості. Прибрати зайвий жир паперовим рушником і розкришити бекон. 2У середній мисці з'єднати майонез, соус для барбекю, яблучний оцет, мед, насіння селери та сіль. 3Додати капусту та половинки помідорів. Обережно струсонути, щоб заправка покрила всі овочі. Змішати з беконом. 4За бажання прикрасити помідорами черрі та / або нарізаним беконом. 00:00 Nutrition Facts Serving Size0,75 склянкиCalories109 калорійSodium304 мгProtein3 гCholesterol10 мгTotal Fat8 гSaturated Fat2 гTotal Carbohydrates6 гDietary Fiber2 г