Салат «Коулслоу» зі смаком сендвічу з беконом, латуком і томатами

    

11 Серпня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Капуста шаткована з морквою упакована (суміш коулслоу) - 5 склянок

Бекон - 5 скибочок

Майонез - 3 ст. ложки

Соус для барбекю - 1 ст. ложка

Оцет яблучний - 1 ст. ложка

Мед - 1 ч. ложка

Насіння селери - 0,5 ч. ложки

Сіль - 0,25 ч. ложки

Помідори черрі - 1 склянка

Directions

1У великій сковороді підсмажити бекон на середньому вогні до хрусткості. Прибрати зайвий жир паперовим рушником і розкришити бекон.

2У середній мисці з'єднати майонез, соус для барбекю, яблучний оцет, мед, насіння селери та сіль.

3Додати капусту та половинки помідорів. Обережно струсонути, щоб заправка покрила всі овочі. Змішати з беконом.

4За бажання прикрасити помідорами черрі та / або нарізаним беконом.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size0,75 склянки
Calories109 калорій
Sodium304 мг
Protein3 г
Cholesterol10 мг
Total Fat8 г
Saturated Fat2 г
Total Carbohydrates6 г
Dietary Fiber2 г