Салат «Морквина для зайчика» салати дитяче 19 Серпня, 2018 Уроки кулинара 2014 №2 (14) - Детский праздник Ingredients Курка - 300 г філе Картопля - 300 г Морква - 250 г Гриби - 200 г Яйця - 2 шт. Цибуля - 150 г Майонез Олія Кріп Сіль Directions1Картоплю і моркву відварити в шкірці. Остудити й очистити.2Куряче філе відварити до готовності, остудити.3Дрібно нарізати цибулю і гриби, перемішати, обсмажити на олії до готовності, посолити.4Картоплю, моркву та яйця окремо натерти на дрібній тертці.5Куряче філе нарізати шматочками.6Сформувати багатошаровий салат у вигляді моркви. Перший шар - картопля, посолити, змастити майонезом.7Другий шар - гриби з цибулею, змастити майонезом.8Третій шар - куряче філе, злегка посолити, змастити майонезом.9На куряче філе викласти подрібнені на тертці яйця, змастити майонезом.10На яйця викласти моркву.11Ножем зробити горизонтальні смужки.12З кропу зробити бадилля. 00:00