Салат рибний зі стручковою квасолею по-італійськи

    

14 Березня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Філе риби з шкірою - 350 г

Картопля варена - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Морква - 0,5 шт

Петрушка або селера - 50 г кореня

Помідори -2 шт.

Маслини без кісточок - 60 г

Квасоля стручкова - 180 г

Анчоуси - 120 г

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний горошком - 2 шт.

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Філе припускати в підсоленій воді 15 хвилин з додаванням 1 головки ріпчастої цибулі, коріння, лаврового листа та перцю горошком. Філе обсушити, нарізати шматочками.

2Картоплю нарізати кубиками, цибулю - півкільцями, помідори - дольками, маслини - кільцями, анчоуси - дрібними кубиками.

3Квасолю нарізати шматочками та припускати в підсоленій воді 15 хвилин.

4ЗАПРАВКА: В оцет додати сіль, мелений перець, поступово влити олію та збити.

5Підготовлені інгредієнти з'єднати, полити заправкою та перемішати.

6При подачі викласти салат на листя зеленого салату.

00:00