Салат рисовий з солодким перцем салати 30 Листопада, 2016 Блюда с рисом (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Рис - 80 г Перець солодкий червоний - 1/2 шт. Перець солодкий зелений - 1/2 шт. Перець солодкий жовтий - 1/2 шт. Помідори - 1 шт. Авокадо - 1/2 шт. Лайм - 2 ст. ложки соку Цибуля ріпчаста червона - 30 г Олія арахісова - 1 ст. ложка Кінза рубана - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Cіль Directions 1Рис відварити в киплячій підсоленій воді до готовності. 2Очищений від насіння перець і помідор нарізати тонкими скибочками. 3Авокадо очистити, видалити кісточку, нарізати кубиками і скропити соком лайма. 4З'єднайте підготовлені продукти з дрібно посіченою ріпчастою цибулею і зеленню. Заправити олією, сіллю та перцем. 5Перед подачею охолодити. 00:00