Салат рисовий з солодким перцем

  

30 Листопада, 2016

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 80 г

Перець солодкий червоний - 1/2 шт.

Перець солодкий зелений - 1/2 шт.

Перець солодкий жовтий - 1/2 шт.

Помідори - 1 шт.

Авокадо - 1/2 шт.

Лайм - 2 ст. ложки соку

Цибуля ріпчаста червона - 30 г

Олія арахісова - 1 ст. ложка

Кінза рубана - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Cіль

Directions

1Рис відварити в киплячій підсоленій воді до готовності.

2Очищений від насіння перець і помідор нарізати тонкими скибочками.

3Авокадо очистити, видалити кісточку, нарізати кубиками і скропити соком лайма.

4З'єднайте підготовлені продукти з дрібно посіченою ріпчастою цибулею і зеленню. Заправити олією, сіллю та перцем.

5Перед подачею охолодити.

00:00